21,39 €
Kulinarija
Kulinarija
  • Išparduota
Kulinarija
Kulinarija
Perskaityta: 21,39 €
Vadovėlyje pateikiami įvairių maisto produktų pirminio paruošimo būdai, aprašyti įvairaus šiluminio maisto paruošimo technologiniai procesai. Knygoje taip pat išskiriami užsienio virtuvės ypatumai, supažindinama su saugumo technikos reikalavimais, naudojantis elektriniais, dujiniais ir kitais virtuvės įrengimais.
21.39
SKAITYTA KNYGA
  • Autorius: V. Juodienė
  • Leidėjas:
  • Metai: 1978
  • Puslapiai: 440
  • Formatas: 15 x 21 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Kulinarija | V. Juodienė | knygos.lt

Atsiliepimai

Perskaitytos

21,39 €
Gera Alkri 100%

Aprašymas

Vadovėlyje pateikiami įvairių maisto produktų pirminio paruošimo būdai, aprašyti įvairaus šiluminio maisto paruošimo technologiniai procesai.

Knygoje taip pat išskiriami užsienio virtuvės ypatumai, supažindinama su saugumo technikos reikalavimais, naudojantis elektriniais, dujiniais ir kitais virtuvės įrengimais.

  • Kaina: 21,39 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Alkri.

Pardavėjo reitingas:  100%

Knygos būklė
Be plyšimų ar prirašymų

Formatai:

Perskaitytos

21,39 €
Gera
Alkri 100%

Vadovėlyje pateikiami įvairių maisto produktų pirminio paruošimo būdai, aprašyti įvairaus šiluminio maisto paruošimo technologiniai procesai.

Knygoje taip pat išskiriami užsienio virtuvės ypatumai, supažindinama su saugumo technikos reikalavimais, naudojantis elektriniais, dujiniais ir kitais virtuvės įrengimais.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%